Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Herbruikbare mondkapjes met logo

Bedrukte herbruikbare mondkapjes

Met bedrukte herbruikbare mondkapjes kun je inspelen op ‘het nieuwe normaal’. Een mondkapje of mondmasker is een effectief middel om besmetting of verspreiding van een virus, zoals COVID-19, tegen te gaan. Mondkapjes worden op steeds meer plekken verplicht en hierdoor komen we mondkapjes steeds meer tegen in het straatbeeld. Daarom mogen de mondkapjes er best een beetje leuk uitzien en bovendien ook nog eens lekker zitten. Bij Mondkapjewereld vind je een ruim assortiment aan herbruikbare mondkapjes. Wij hebben mondkapjes in verschillende maten en kleuren, waardoor er voor iedereen wel een geschikt mondkapje tussen zit! Bij ons zijn de meeste mondkapjes gemaakt van stof, waardoor ze erg comfortabel zitten en je er goed doorheen kunt ademen. Ook zijn de mondkapjes voorzien van elastische of verstelbare bandjes. Deze kun je gemakkelijk om je oren doen, waardoor de bedrukte mondkapjes goed te dragen zijn.

Mondkapjes met logo

Alle mondkapjes uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De bedrukking is full color of kan bestaan uit één tot vier kleuren. Steeds meer mensen willen een mondkapje laten bedrukken met hun logo. Wij geven als tip mee dat het handig is om meerdere mondkapjes per persoon te laten bedrukken. Zo kun je elke dag een schone op doen. Ben je benieuwd hoe de mondkapjes eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Herbruikbare mondkapjes bestellen

Bij Mondkapjewereld kun je makkelijk en snel de herbruikbare mondkapjes met logo bestellen. Je kan de mondkapjes bij ons al bestellen vanaf 25 stuks. Deel de mondkapjes uit aan al je medewerkers en klanten en laat zo zien dat je geeft om hun gezondheid. Ook kun je de herbruikbare mondkapjes met logo inzetten als giveaway op beurzen en evenementen. Op deze manier laat je zien dat veiligheid bij jouw organisatie voorop staat en maak je ook nog eens reclame voor je bedrijf. Bij vragen of specifieke wensen kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 10 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 10 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021